TAG HEUER CARRERA DAY-DATE CALIBRE 16

2008-as megjelenését követően a Carrera Day-Date Calibre 16 lett az egyik legnépszerűbb óra a TAG Heuer kínálatában: nagyobb, merészebb és designját tekintve is sokkal bonyolultabb, mint a Carrera modellek többsége. Kétségtelen, hogy a Day-Date a Carrera kollekció „Alfa hímje”.
GIRARD-PERREGAUX 1966 ÉVES NAPTÁR ÉS IDŐKIEGYENLÍTÉS

A szerény elegancia és a feltűnő ruténium számlap ötvözetével a Girard-Perregaux új arculatot kölcsönzött 1966 elnevezésű óracsaládjának és egy nagyon jellegzetes, éves naptárral és időkiegyenlítéssel büszkélkedő modellel bővítette kollekcióját.
“HIGHLANDS BIG LIFE” limitált kiadás

A JEANRICHARD büszke arra, hogy Nick Brandt fényképésszel karöltve a Highlands modellcsalád megkülönböztető, speciális kiadásával támogatja a Big Life Alapítványt.
ANTOINE MARTIN QUANTIEME PERPÉTUEL QP01

Az Antoine Martin cég megalapításával Martin Braun órásmester azt az álmát valósította meg, amelyben komplikált kortárs óraszerkezeteket készít és azokat figyelemreméltó, impozáns tokokban kínálja vásárlói számára.
ARMIN STROM HAJÓÉPÍTŐ ANYAGBÓL KÉSZÍTETTE EL KÜLÖNLEGES REGULÁTOR KARÓRÁJÁT

Az Armin Strom partnerével, a Marazzi Sailinggel a Gümligeni Kastély egyedülálló kereteket adó termeiben rendezte meg nyáron a Marazzi-team támogatását célzó rendezvényt.
TECHNOTIME SIKEREK...SVÁJC EGYIK LEGKOMOLYABB TOURBILLONJA

A független cégként működő Technotime szerkezetgyár óriási sikert könyvelhetett el, hiszen a második ízben megrendezett "Chronométrie International Timing Competition”  rendezvényen a TT791.50 jelzésű, kézi felhúzós szerkezete a  „Tourbillon” kategóriában  harmadik helyen végzett.
A TECHNO-ÁRNYALATOK KIDOMBORÍTJÁK AZ URBÁNUS KARAKTERT

A C2 - a nemrég bemutatott Concord kollekció, amely tökéletesen megtestesíti a márka felismerhető genetikai ujjlenyomatát – most két újabb nemesacél modellel jelenik meg a piacon. 
REGULATOR TOURBILLON DB25T

A De Bethune cég Regulator Tourbillon modellje egyedülálló órásművészeti teljesítmény, nem is karóra, sokkal inkább egy képzőművészeti alkotás.
A klasszikus óraépítészet előtt tisztelgő cég ennél a modellnél sikeresen egyesítette a klasszikus értékeket a kortárs órásművészet stílusjegyeivel.

MB&F - HOROLOGICAL MACHINE NO.2 SV FINAL EDITION

A 2008-as év igen nagy jelentőségű volt az órák világában. Egy kicsi és fiatal cég ekkor mutatta be ugyanis azt a karórát, amely az Haute Horlogerie világát földrengésként rázta meg.
POWER INSIDE UNLIMITED

Antoine Preziuso mestertől már megszokhattuk, hogy mindig meghökkentő újdonságokkal kényezteti el az órarajongó nagyközönséget. A Meteorit Tourbillon, a Stardust Tourbillon, a 3Voluzion, csak hogy néhány ikont említsünk a genfi órásmester kollekciójából.
KARÓRA KATALÓGUS Archívuma


 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.