A TECHNO-ÁRNYALATOK KIDOMBORÍTJÁK AZ URBÁNUS KARAKTERT

Startlap megosztás
Condord C2A C2 - a nemrég bemutatott Concord kollekció, amely tökéletesen megtestesíti a márka felismerhető genetikai ujjlenyomatát – most két újabb nemesacél modellel jelenik meg a piacon. 

Összetéveszthetetlen színei és anyagai révén mindkettő kifejezésre juttatja saját személyiségét, kihangsúlyozza egyedülálló, innovatív formatervezését és utánozhatatlan funkcióit.
A technokék célcsoportjának a technika és a dizájn iránt érdeklődőket szemelte ki és korszerű, innovatív felépítésével kedvelt kontrasztot kínál, hogy megtörje az acél- és üvegkonstrukciók klasszikus hatását és ezzel váratlan lendületet, frissítő ragyogást kölcsönözzön neki.
A fehér színű modell ezzel szemben egy alapjaiban merész, tiszta stílust közvetít, amely kiemeli természetességét és magára vonja a mai „villámkarrieristák“ figyelmét, akik határozott véleményt formálnak és a végtelenségig bíznak saját érzékükben az extravagáns stílusok iránt. Ez a két avantgárd dizájn a XXI. századi életstílust testesíti meg és bizonyítja, hogy a Concord képes mindenkor jól rátapintani az idő pulzusára.
A nemesacél karórákban egy nagyvonalú, 42 órás járástartalékkal büszkélkedő automata szerkezet ketyeg. A modellek többszintes számlapján azonnal leolvasható kijelzők sokasága tűnik szemünkbe. Az órákat és a perceket mutatók jelzik, az óramutatót Super-LumiNova® bevonat emeli ki. A másodpercek egy központi mutatóról és a 3 óránál elhelyezett kismásodperc forgó segédszámlapjáról olvashatók le. A 9-esnél és a 6-osnál elrendezett stopper, valamint a dátumkijelző is azonnal felismerhetők a többrétegű tárcsákon.

 

Concord C2

 

Mindkét modell számlapját mattra fényezett nemesacél lünetta öleli körül. A fekete számlapú, fekete vulkanizált kaucsukból készült szíjjal felcsatolható modellt mintegy megvilágítja a számlap és a 30 perces stopper segédszámlapja körüli technokék színű belső lünetta kontrasztja. A fehér számlapos változat ugyanezeknél a kijelzőknél a diszkrét szürke és az ezüst árnyalatait alkalmazza, és fehér vulkanizált kaucsukszíjjal látták el.
A 43 milliméteres átmérőjű, mattra fényezett nemesacél tokok tiszta szögletei és aerodinamikus hajlatai fizikai erőt és vizuális harmóniát árasztanak magukból, amit csak még jobban aláhúznak az összetéveszthetetlen csavarok, a cső formájú, horizontális szíjrögzítők, a 2 milliméteres vastagságú zafírüveg és a háromszoros zsanérzár. Az ékszerládika-szerű tok 100 méterig vízállóságot garantál. 

 

 

 
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.