EGYEDI MŰTÁRGYAK KLASSZIKUS MEGOLDÁSOKKAL

Startlap megosztás
deLaCourA luxusórák világában a deLaCour különleges és egyedülálló manufaktúra.  Komplikált, kifinomult és személyre szabott szerkezetei egyedivé teszik a kollekciót, különösen az avantgárd iránt rajongó óragyűjtők kiemelt figyelmét élvezik. Genfben elhelyezkedő központjával, amelyet a világ legexkluzívabb üzletei vesznek körül, a deLaCour folyamatos nemzetközi jelenlétet alakított ki.

2003-ban a bázeli órakiállításon mutatta be első luxusóra és ékszer kollekcióját, melynek középpontjában a Bichrono nevű modell foglalt helyet, amelyet a cég vezető tervezője, Pierre Koukjian vetett papírra. A szokatlan áttörő stílus és formavilág azonnali sikert aratott az időmérők szerelmeseinek körében. 2003 novemberében, mindössze öt hónappal a kollekció bemutatása után a Bichrono modellt a neves megmérettetés, a Grand Prix de Genéve döntősének választották. Az óratörténelem első olyan modellje, amelyben két, teljes értékű, stopperkomplikációval kiegészített automata óraszerkezet ketyeg. 2004-ben Tokióból elhozta az év legkülönlegesebb formavilágú karórájának járó díjat.

deLaCour

Azóta a deLaCour két világpremier komplikációt mutatott be a nagyközönség számára: a Bitourbillon és a Birepetition modelleket.

A deLaCour limitált szériás kollekcióit nem a folyton változó divat, hanem a független és magabiztos jövőbelátás határozza meg. Nemhiába díjnyertes szlogenje, amely a következetes modernitás iránti vágyat, az önkifejezést és a kifinomultságot fejezi ki: „Since Tomorrow”.

deLaCour - José Murinho

A deLaCour legújabb, Murinho City Ego kollekciójának inspirálója és egyben nagykövete José Murinho. José Murinho magabiztos és bátor karaktere különleges, allegorikus kapocs a sportember és a limitált szériás kollekció között. 2011. január 18-án a deLaCour exkluzív butikjában megrendezett eseményen José Murinho büszkén mutatta be saját kollekcióját, és elmondta, hogy azért van itt, mert szereti ezt a márkát, és reményét fejezte ki a további hosszú távú és sikeres együttműködésre.

A sportos eleganciával megalkotott The Murinho City Ego kollekció a saját stílusukat a karjukon is megmutatni kívánó, az avantgárd iránt rajongó, igazi személyiségek számára készült.
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.