FILOZÓFIA ÉS ÉLETMŰVÉSZET

Startlap megosztás
Davidoff2008-ban a svájci Zino Davidoff cég kiadta a jelszót: tettekre fel! A nagyra törő vállalkozás középpontjában a kreatív kihívások felvállalása, új piacok meghódítása és új partnerek megnyerése áll.

Az új tervek bizonyítják, hogy a cég mekkora hangsúlyt fektet az alapító Zino Davidoff emlékének ápolására és elképzeléseinek továbbvitelére. Egyúttal szemléltetik az elkötelezettséget azon igényes és innovatív alapelvek mellett, amelyek lépésről lépésre összefonódtak a cég nevével és a Davidoff-mítosszal.

A Davidoff márka mindössze kétnemzedéknyi idő alatt az egyediség megtestesülésévé vált az egész világon. A siker annak az alapítónak köszönhető, akinek nevét a vállalkozás ma is viseli: Zino Davidoff (1906–1994).


Zino Davidoff szelleme
Építőmester, látnok és üzletember

Zino Davidoff az energia és az eltökéltség elegyével építette fel és vezette sikerre cégét. Szakmai hozzáértésének, makacsságának és megérzéseinek köszönhetően született vezéregyéniség volt, akit rendkívüli jellemvonásai legendássá tettek.

Amikor az 1930-as években Zino átvette apja üzletét, az csak egy volt az Európa valamennyi nagyobb városában létező sok hasonló közül. Negyed évszázaddal később azonban nevét már világszerte ismerték és cége lenyűgöző névjegyzékkel dicsekedhetett az irodalom, a filmművészet és a politika köreiből ismert híres vevőkből

Zino Davidoff a minőségnek szentelte a legnagyobb figyelmet. Eltökélve, hogy mindig tudása legjavát adja, kiterjedt világ körüli utazásain gyűjtötte a tapasztalatokat. Az emberekkel kiépített személyes kapcsolatai és kézműves termékeik megismerése során tudatosult benne, milyen sok munkafázisra van szükség a tökéletes termék megteremtéséig. Így egész életében nagy csodálattal és tisztelettel adózott a kiforrott kézműves munkának.


A Zino Davidoff cég ma

A Davidoff ma egy luxusmárka, termékeinek minősége világszerte elismert. Zino Davidoff szelleme tovább él a vállalatnál és mindenki számára, a termékfejlesztőktől kezdve a reklámszakemberekig kifogyhatatlan tárháza az új ötleteknek.

A Zino Davidoff SA jogilag önálló társaságként 1980-ban jött létre és független az Oettinger Imex AG-tól, amely a dohányáruk területén a Davidoff márkanév tulajdonosa. A Zino Davidoff SA alapítói között volt maga Zino Davidoff is. Célja az volt, hogy vállalkozását nemzetközi luxusmárkává fejlessze és közvetítse "az élet szép dolgai feletti élvezet és öröm" filozófiáját a prémiumtermékek széles választékán keresztül.

A Zino Davidoff SA azzal kezdte üzleti ténykedését, hogy a Davidoff márkanév használatát engedélyező licenceket adott különböző cégeknek. Így a cég ma partnereivel együtt a termékek széles palettáját kínálja óráktól, parfümöktől kezdve szemüvegeken és nyakkendőkön keresztül a bőrárukig, írószerekig, mi több, a konyakig és kávéig.

A Davidoff márka sikerének kulcsa a cégalapító elismert filozófiája. A cég alapelvei egyértelműek: a Davidoff márkanevet viselő termékek és szolgáltatások a legjobb minőséget, stílust, hitelességet, őszinteséget garantálnak, és Zino Davidoff szellemében egy pozitív életvitelt közvetítenek. Ez a felhőtlen életöröm Zino Davidoff mély szaktudásával és vele született tehetségével párosítva, hogy minden egyes vevőjének különleges figyelmet szenteljen, ma is a vállalat sikerének kovácsa.

Az új évezred kezdetével a Davidoff márka újra fogalmazta helyzetét, hogy jobban meg tudjon felelni egy aktívabb és modernebb célcsoportnak. A korszerű lifestyle-márka imázsának erősítésére új logót vezetett be, majd röviddel később megalapította a Zino Davidoff Trading AG-t, amely kizárólag luxus kiegészítő kellékek forgalmazásával foglalkozik.

DAVIDOFF LUXUSCIKKEK

Davidoff


„Very Zino” női modellek

Referenciaszám:
20330, 20329
Óramű: kvarcszerkezet, ETA 980.163, 15 köves, end-of-life (EOL) funkció
Funkciók: központi óra- és percmutató
Tok: ovális, 18 karátos vörösarany, 35,5 mm átmérő, 72 gyémánttal berakott, 12 gyémánt a számlapon
Óraüveg: tórikus zafírüveg, belül tükrözésmentes
Vízállóság: 5 atm


 

Davidoff


„Very Zino” férfi, automata kronográf

Referenciaszám:
20331, 20332
Óramű: mechanikus automata szerkezet, ETA-Valjoux 7750, 25 köves, Davidoff-logó az aranyozott rotoron, genfi csíkozás, kékített csavarok
Tok: ovális, 18 karátos vörösarany, 46 mm átmérő, zafírüveg hátlap
Óraüveg: tórikus zafírüveg, belül tükrözésmentes
Funkciók: központi óra- és percmutató, nap- és dátumkijelző, stopper központi másodpercmutatóval, 30 perces összesítő a 12-esnél, 12 órás összesítő a 6-osnál
Járástartalék: 46 óra
Vízállóság: 5 atm


 

Davidoff


„Very Zino” női modellek kaucsukszíjjal

Referenciaszám:
20335, 20333
Óramű: kvarcszerkezet, ETA 980.163, 15 köves, end-of-life (EOL) funkció
Tok: ovális, L 316 nemesacél, 35,5 mm átmérő
Óraüveg: tórikus zafírüveg, belül tükrözésmentes
Funkciók: központi óra- és percmutató, kismásodperc a 6-osnál
Vízállóság: 5 atm


 

Davidoff


„Very Zino” férfi, automata kronográf kaucsukszíjjal

Referenciaszám:
20340, 20339
Óramű: mechanikus automata szerkezet, ETA-Valjoux 7750, 25 köves, Davidoff-logó az aranyozott rotoron, genfi csíkozás, kékített csavarok
Tok: ovális, L 316 nemesacél, 46 mm átmérő, zafírüveg hátlap
Óraüveg: tórikus zafírüveg, belül tükrözésmentes
Funkciók: központi óra- és percmutató, nap- és dátumkijelző, foszforeszkáló indexek, stopper központi másodpercmutatóval, 30 perces összesítő a 12-esnél, 12 órás összesítő a 6-osnál
Járástartalék: 46 óra
Vízállóság: 5 atm

 

Davidoff


„Very Zino” férfi, automata kronográf

Referenciaszám:
20344
Óramű: mechanikus automata szerkezet, Soprod 753-24h/ETA-Valjoux 7750, 25 köves, Davidoff-logó az aranyozott rotoron, genfi csíkozás
Tok: ovális, L 316 nemesacél, 46 mm átmérő, zafírüveg hátlap
Óraüveg: tórikus zafírüveg, belül tükrözésmentes
Funkciók: központi óra- és percmutató, kismásodperc a 9-esnél, dátumkijelző, foszforeszkáló mutatók és indexek, stopper központi másodpercmutatóval, 30 perces összesítő a 12-esnél, 12 órás összesítő a 6-osnál, második időzóna 24 órás kijelzővel
Járástartalék: 42 óra (stopper nélkül)
Vízállóság: 5 atm


 

Davidoff


Roller irón (referenciaszám: 10066)
Fém tolltest, három rétegben lakkozott, palládiummal bevont, rugós klip, Davidoff-logó a kupakon és körben a gyűrűn.

Golyóstoll (referenciaszám: 10069)
Fém tolltest, három rétegben lakkozott, galvanikusan aranyozott, forgó mechanizmus, rugós klip, Davidoff-logó a kupakon és körben a gyűrűn.


 

Davidoff


Bőrtáska (referenciaszám: 20058)
Első osztályú európai borjúbőr, palládiummal bevont sárgaréz díszítőelemek, finoman kidolgozott varratok és szegélyek, méretre szabott bélés Jacquard-szövetből, vállpánt beleszőtt Davidoff-logóval, Olaszországban készült.


 

Davidoff


Levéltárca (referenciaszám: 20199, 20204)
Első osztályú európai lakkozott borjúbőr, palládiummal bevont sárgaréz díszítőelemek, finoman kidolgozott varratok és szegélyek, méretre szabott bélés Jacquard-szövetből, Olaszországban készült.
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.