“HIGHLANDS BIG LIFE” limitált kiadás

JeanRichardA JEANRICHARD büszke arra, hogy Nick Brandt fényképésszel karöltve a Highlands modellcsalád megkülönböztető, speciális kiadásával támogatja a Big Life Alapítványt.

A márka ebből az alkalomból egy 100 példányra limitált szériát készített, amelynek PVD-bevonatú fekete tokjához zöld színű lünettát párosított a második időzóna kijelzésére. A puritán fekete számlap nagy méretű számait sötétben világító gyöngyház színű anyaggal vonták be, és a kiemelt piros színű “Big Life” felirat teljesen nyilvánvalóvá teszi a modell célját: az azonos nevű alapítvány támogatását.

 

JeanRichard

 

Az alapítvány logója által inspirált feltűnő szimbólum és Nick Brandt egyik példaképszerű elefántos fényképéből készült ikon díszíti a zafírüveg hátlapot, amelyen keresztül megcsodálható a JR1000 automata szerkezet. 

A modell műszaki kivitele és a színek megválasztása egyértelműen utal arra, hogy ezt az időmérőt a legigényesebb szabadtéri tevékenységek kísérőjének szánták. A tervezés szigorú műszaki specifikációkra épült, a választott színek és a visszatükrözés hiánya ideális viseletté teszi az órát például egy afrikai szafari fotózáshoz. A fekete szövetből készült, zsanérzáras óraszíj is kidomborítja a Highlands Big Life robusztus karakterét.