JAERMANN & STÜBI A ST ANDREWS LINKS GOLFPÁLYA HIVATALOS IDŐMÉRŐJE

Startlap megosztás
ST ANDREWS LINKS GOLFPÁLYAJaermann & Stübi lett a golf őshazájának (home of golf) tartott St Andrews Links golfpálya hivatalos időmérője, és ebből az alkalomból egy limitált különkiadású karórát is készített. A St Andrews Links legrégebbi, Old Course pályáján 2010-ben is megrendezték a golfsport legnevesebb versenyét, a jubileumi 150. British Opent.

ST ANDREWS LINKS GOLFPÁLYAJaermann & Stübi lett a golf őshazájának (home of golf) tartott St Andrews Links golfpálya hivatalos időmérője, és ebből az alkalomból egy limitált különkiadású karórát is készített. A St Andrews Links legrégebbi, Old Course pályáján 2010-ben is megrendezték a golfsport legnevesebb versenyétA különösen értékes golfórákra szakosodott márka, a Jaermann & Stübi még szorosabbra fűzte együttműködését a St Andrews Links-szel, és a történelmi pályát olyan nagyméretű órákkal szerelte fel, amelyek formatervezésükkel a karórákra emlékeztetnek. Az ezzel egyidejűleg piacra vitt rendkívüli karóramodellből mindössze 18 darabot kínál: minden egyes példányt a világhírű Old Course egyik lyukának dedikált. Az óra hátlapján a felpattintható fedél belsejébe bevésték az adott lyuk addigi statisztikai adatait. A tokot platinából öntötték, és Jaermann & Stübi összes többi golfórájához hasonlóan a kimondottan golfjátékhoz kifejlesztett, rugalmas biztosítású felhúzótengellyel rendelkező, szabadalmaztatott ütésgátlással, a "G-Shock-Guard"-dal szerelték fel. A G-Shock-Guard nevet viselő innováció első ízben tette lehetővé, hogy a szerkezet szabadon mozogjon a tokban, és így még jobban védve legyen az ütésektől és rázkódásoktól. A nagy zafírüveg hátlapon keresztül az óramű és a G-Shock-Guard is látható. A modell a golfjátékhoz egy course timerrel, játékidőmérővel rendelkezik, amely második időzónaként is használható. Minden órához jár egy öntött tábla is, ugyanolyan, mint az Old Course pályán található, amelyen feltüntették a lyuk nevét, számát és távolságát.

St Andrews Links Golfpálya

 

St Andrews Links – a golf őshazája

ST ANDREWS LINKS GOLFPÁLYASt Andrews-ban már a XV. században is golfoztak zárt körben az előkelőségek, de 1552-ben John Hamilton érsek engedélyezte a Links, azaz a golfpálya nyilvános használatát. A pálya ma is nyitva áll az érdeklődők előtt és egy alapítvány felügyeli. 1873 óta a St Andrews Links a leghíresebb verseny, a British Open gazdája is, 2010-ben itt rendezték meg a jubileumi 150. viadalt. Az Egyesült Királyságban egyetlen más golfpálya sem adott ilyen gyakran, immár 28-szor otthont ennek a nagynevű eseménynek. Seve Ballesteros, akivel Jaermann & Stübi szintén szoros kapcsolatot ápol, az egyetlen "kontinentális" európai, aki valaha megnyerte a British Opent St Andrews-ban.
 a jubileumi 150. British Opent.
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.