ONLY WATCH 2011 - JÓTÉKONYSÁGI LUXUSÓRA AUKCIÓ

Startlap megosztás
2011. szeptember 23-án a monacói hercegség lesz a helyszíne a világhírű ONLY WATCH jótékonysági árverésnek. II. Albert herceg fővédnöksége mellett a vezető aukciósház, az Antiquorum szervezésében 40 egyedülálló időmérő kerül kalapács alá. Az Hermitage szállodában délután 4 órakor kezdődő árverésen a luxusórák nemzetközi ínyencei személyesen, telefonon vagy akár online tehetnek árajánlatot.  Az aukció teljes bevételét a Duchenne-féle izomsorvadás kutatásának támogatására fordítják.

ONLY WATCH. SZÉPSÉGET TEREMTVE REMÉNYT TEREMTÜNK

A jótékonysági aukció immár negyedik alkalommal kerül megrendezésre, és a legnagyobb presztízzsel rendelkező, innovatív órakészítők közül az alábbi 40 márka ajánlott fel egy-egy egyedi és különleges modellt:

AUDEMARS PIGUET - BELL & ROSS - BLU - BLANCPAIN - BOVET FLEURIER - BREGUET - CELSIUS X VI II - CHANEL - CHAUMET - CHOPARD - CORUM - CYRUS - DE BETHUNE - DELACOUR - DEWITT - FRANCK MULLER - FREDERIQUE CONSTANT - GIRARD-PERREGAUX - GLASHÜTTE ORIGINAL - HARRY WINSTON - HERMES - HUBLOT - IKEPOD - JAQUET DROZ - LAURENT FERRIER - LOUIS VUITTON - MAURICE LACROIX - MB&F - MONTBLANC - PATEK PHILIPPE - PIAGET - RICHARD MILLE - ROMAIN JEROME - TAG HEUER - ULYSSE NARDIN - URWERK - VACHERON CONSTANTIN - VAN CLEEF & ARPELS - VULCAIN - ZENITH

ONLY WATCH: NYÁRI VILÁGKÖRÜLI TÚRA

A 2011-es Only Watch kollekciót augusztus 26-tól szeptember 17-ig a világ mindazon fővárosaiban bemutatták, amelyekben komoly az érdeklődés a luxusórák gyűjtése iránt: Bangkok, Szingapúr, Hong Kong, Sanghaj, Peking, Tokió, Los Angeles, New York, Milánó és Genf voltak a túra állomásai. 
A körutat egy háromnapos tárlat zárja Monacóban (szeptember 21-23-ig), a Monaco Yacht Show kiállító termében. A világ vezető jacht-kiállítója az Only Watch társszervezője, akárcsak a Duchenne-féle izomsorvadás ellen küzdő monacói egyesület és az Antiquorum aukciósház.
A lenyűgöző világkörüli túra szponzorai: az Hour Glass Bangkok, az Hour Glass Singapore, a CITIC Group (Sanghaj, Peking és Hong Kong), az Hour Glass Ginza Tokióban, a Westime Beverly Hills Los Angelesben, Monaco főkonzulátusa és a monacói kormány idegenforgalmi hivatala New Yorkban, az Orologeria Verga Milánóban, a Royal Concept Catering Genfben és a Champagne Lanson (világszerte).
 
IDEJE MEGTALÁLNI A DUCHENNE-FÉLE IZOMSORVADÁS GYÓGYMÓDJÁT

Az Only Watch különösen motivált teamek kreativitásának, szabadideje feláldozásának és elkötelezettségének, szakértelmének és kiválóságra törekvésének köszönheti létezését. A világ legismertebb órakészítői közül számosan ismét önként jelentkeztek, hogy segítsék a Duchenne-féle izomsorvadással kapcsolatos kutatásokat. Ez a pácienseket rendkívül legyöngítő neuromuszkuláris betegség minden 3.500 fiúgyermekből egyet megtámad – azaz mintegy negyedmillió gyermeket, tinédzsert és fiatal felnőttet világszerte.
Az Only Watch 2009 szeptemberében történő, utolsó megrendezése óta 2,5 millió eurós adomány jutott 15 tudományos partnernek és csapataiknak, köztük 90 kutatónak és klinikai szakorvosnak öt országban (Franciaország, Olaszország, Svájc, Egyesült Királyság és az Egyesült Államok).
Luis Garcia, a párizsi CNRS kutatási igazgatója szerint, aki már tíz éve foglalkozik a Duchenne-féle izomsorvadással, az Only Watch döntő szerepet játszik a kutatásban, amelyhez jelentős pénzügyi támogatást nyújt. A legutóbbi árverésen befolyt összegeket az elmúlt két évben a Duchenne-féle izomsorvadással kapcsolatos klinikai fejlesztések felgyorsítására fordították. “Az együttműködési partnerség döntő szerepet játszott a kutatási erőfeszítéseknél, a különböző tudományos megközelítések szinergiájának kiaknázásánál, a különböző csoportok munkájának összehangolásánál. Az összes kutató és klinikai szakorvos nevében szeretném megragadni ezt a lehetőséget, hogy megköszönjem a felsőkategóriás órákat készítő iparnak a rendkívüli hozzájárulását ehhez a fantasztikus tudományos és humánus projekthez.”

ONLY WATCH 2011-ES AUKCIÓ: 2011. SZEPTEMBER 23., 16 óra (GMT +1), Hôtel Hermitage, Monaco

www.onlywatch.com

Szervezők: a Duchenne-féle izomsorvadás ellen küzdő monacói egyesület (Association
Monégasque contre les Myopathies, AMM), a Monaco Yacht Show, és az Antiquorum aukciósház.
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. január  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.