PARMIGIANI TONDA HÉMISPHÈRES

Startlap megosztás
PARMIGIANI TONDA HÉMISPHÈRES2010. évi nyári kollekció. A Tonda kollekció összetéveszthetetlen modellje, a Hémisphères a távoli horizontok varázsát és végtelenségét juttatja eszünkbe új, kék, ezüstösen csillogó számlapjával.

Utazás a kék végtelenbe

Az egyedülálló modellcsaládot tervezői az utazás témájának szentelték és olyan nemes tulajdonságokkal dicsekedhet, amilyeneket csak egy összetett mechanika nyújthat. A teljes egészében Parmigiani manufaktúra műhelyeiben készített Tonda Hémisphères (PF 337-es automata szerkezettel) egyike azon ritka időmérőknek, amelyek különösen egyszerűen kezelhető második időzónát kínálnak óra- és percmutatóval együtt. A második időzóna is percre pontosan beállítható, így olyan utazási célpontok is a lehető legpontosabban szinkronizálhatók a helyi idővel, amelyek fél- vagy háromnegyed órával térnek el a greenwichi középidőtől (például ½ óra eltérés India, Irán, Afganisztán, ¾ óra eltérés Nepál).

Azért, hogy az utazó bármikor módosíthassa a helyi időt és a kívánt célország idejét, a két időbeállítás (óra és perc) egymástól teljesen függetlenül működtethető. E célból az óra jobb oldalán két koronát helyeztek el, az egyikkel a második időzóna állítható be, a másikkal húzhatja fel viselője az órát, továbbá igazíthatja be a dátumot és a helyi időt.

A Tonda Hémisphères figyelembe veszi még a nap és az éjszaka esetleges eltolódását is, amely a két időzóna között felmerülhet. A napszak kijelzésének egyik segédszámlapja a második időzónával, a másik segédszámlapja pedig közvetlenül a helyi idővel áll összefüggésben.

A nemesacélból készült új Hémisphères modellt most első ízben kínálja a Parmigiani a Tonda-család tokjában, amelynek nagy számlapnyílása az időkijelzők jobb leolvashatóságát biztosítja.

Tonda 42 Hémisphéres
Műszaki információk

Szerkezet: PF337.01
Funkciók: központi óra és perc, kismásodperc 6 óránál, nappal/éjszaka kijelzés 6 óránál, dátum 9 óránál, második időzóna óra és perc 12 óránál, második időzóna nappal/éjszaka kijelzése 1.30 óránál
Tok: három részből álló kerek tok, Ø 42 mm, vastagság 11,15 mm, nemesacél, polírozott, tükrözésmentes zafírüveg, koronák Ø 7 mm és Ø 5,5 mm, zafírüveg hátlap, a hátlapba gravírozott egyedi sorszám, 30 m-ig vízálló
Számlap: körkörösen szatinált, a segédszámlapok középen opálosan csillogóak, a külső kör azúrszínű, az applikációk fazettáltak és gyémánttal csiszoltak
Szíj: Hermés-aligátorbőr, polírozott egyszerű csattal
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.