PHAROS 18 KARÁTOS VÖRÖSARANY

Startlap megosztás
Pharos 18 karátos vörösaranyJochen Benzinger valamennyi szerkezetében és egyedi időmérőjében megtalálható a ritka, történelmi jelentőségű kézműves művészet, a gilosálás.

A gilosálás a „művészi esztergálás” királyi kézműves mesterségének továbbfejlesztése. Az órásmesterek az esztergagépekből fejlesztették ki a gilosáló berendezéseket, amelyeken maga Breguet is dolgozott és készítette egyedülálló, jellegzetes számlapjait. A kézzel gilosált számlapok nemes megjelenése még ma is felülmúlhatatlan.
A PHAROS kézzel gilosált alap számlapja tömör sterling ezüstből készült, eredeti Breguet finomítással. Fölötte kézzel gravírozott és gilosált, applikált vörösarany számlap.

Szerkezet

A mechanikus, kézi felhúzású szerkezet kézzel gravírozott, kézzel gilosált és kézzel szkelettált. A szkelettálás egy olyan finomítási módszer, amely a zárt óraszerkezeteket új, egyedi jelleggel ruházza fel. Az óraszerkezet bizonyos részeit aranyműves-fűrésszel eltávolítják, hogy bepillantást nyerhessünk az óraszerkezetbe vagy akár átláthassunk az óraszerkezeten keresztül. Mindehhez valamennyi modellnél természetesen zafírüveg hátlapra is szükség van. Jochen Benzinger kreatív energiája így mindenki számára nyilvánvalóan átláthatóvá válik, és teljes szépségében feltárulkozik az érdeklődő szeme előtt.

Az óramű saját regulátoros átépítéssel.

Órakijelző a „12” óránál; kismásodperc kijelző a „6“ óránál; lefelé eltolt perckijelző.

Kékített csavarok, kékített korona- és zárókerék, kékített acél Breguet-mutatók.

Tok

A tömör, 750/000 vörösarany tok kézzel gilosált lünettával, domború zafírüveggel és csavarozott szíjrögzítőkkel, tömör vörösarany korona, 7 csavarral rögzített hátlap lapos zafírüveggel, 43 mm-es átmérővel.

Kézzel készített aligátorbőr szíj vörösarany csattal.

 
 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2018. április  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 KERESÉS
 

 LUXURY REPORT MAGAZIN

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI


 BEFEKTETÉSI AJÁNLATOK
© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.