MÁRKÁINK

A. Lange & Söhne
Antoine Martin
Antoine Preziuso
Armin Strom
Arnold & Son
Audemars Piguet
Bell & Ross
Benzinger
Blancpain
Breguet
Bvlgari
Carl F. Bucherer
Catorex
Chronoswiss
Concord
Corum
Daniel Roth
Davidoff
DeBethune
deLaCour
DeWitt
Gerald Genta
Girard-Perregaux
Greubel Forsey
Hublot
Jaermann & Stübi
Jean Richard
Louis Moinet
MB&F
Parmigiani
Pierre DeRoche
Reconvilier
Roger Dubuis
Technotime
Ulysse Nardin

 ÓRÁS ESEMÉNYNAPTÁR
<<  2017. július  >>
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Aktuális hónap: 2018. március

 KERESÉS
 

 ON-LINE KÖZÖSSÉGI KOMMUNIKÁCIÓ

Neve:
Jelszava:

 HÍRLEVÉL


 PARTNER LAPUNK HÍREI

TAG HEUER CARRERA DAY-DATE CALIBRE 16

2008-as megjelenését követően a Carrera Day-Date Calibre 16 lett az egyik legnépszerűbb óra a TAG Heuer kínálatában: nagyobb, merészebb és designját tekintve is sokkal bonyolultabb, mint a Carrera modellek többsége. Kétségtelen, hogy a Day-Date a Carrera kollekció „Alfa hímje”.

GIRARD-PERREGAUX 1966 ÉVES NAPTÁR ÉS IDŐKIEGYENLÍTÉS

A szerény elegancia és a feltűnő ruténium számlap ötvözetével a Girard-Perregaux új arculatot kölcsönzött 1966 elnevezésű óracsaládjának és egy nagyon jellegzetes, éves naptárral és időkiegyenlítéssel büszkélkedő modellel bővítette kollekcióját.

Urwerk“HIGHLANDS BIG LIFE” limitált kiadás

A JEANRICHARD büszke arra, hogy Nick Brandt fényképésszel karöltve a Highlands modellcsalád megkülönböztető, speciális kiadásával támogatja a Big Life Alapítványt.

ANTOINE MARTIN QUANTIEME PERPÉTUEL QP01

Az Antoine Martin cég megalapításával Martin Braun órásmester azt az álmát valósította meg, amelyben komplikált kortárs óraszerkezeteket készít és azokat figyelemreméltó, impozáns tokokban kínálja vásárlói számára.

ÓRABÖRZE A LURDY HÁZBAN!

Karácsonyi órabörze 2011. december 4-én (vasárnap), 10-16 óra között a Lurdy Házban!


Helyszín: Lurdy Ház, 4-es konferenciaterem Adás-vétel, csere, szaktanácsadás, értékbecslés!
Belépőjegy: vendégeknek 500,- Ft, kiállítóknak 1 asztal 5.000,- Ft (180*90 cm)

További információ: www.oraborze.info, info@poljot.hu ,  +36 70 329 5552
Személyesen az Eurowatch Óraszalonban (Lurdy Ház , földszint 51-es üzlet)

Jegyek elővételben kedvezményesen kaphatók a watchglobal.hu oldalon.


ÓRABÖRZE - HOTEL BENCZÚR

ÓRA- ÉS ÉKSZERBÖRZE!
FANTASZTIKUS AJÁNDÉKLEHETŐSÉGEK KARÁCSONYRA!
2011.12.11. 10-15 óráig
Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr utca 35.) Adás-vétel, csere, ingyenes értékbecslés, szaktanácsadás! Kiállítók jelentkezését is várom! Érdeklődés: Varga Péter +36-20-506-7700
www.orabazar.hu                


ARMIN STROM HAJÓÉPÍTŐ ANYAGBÓL KÉSZÍTETTE EL KÜLÖNLEGES REGULÁTOR KARÓRÁJÁT

Az Armin Strom partnerével, a Marazzi Sailinggel a Gümligeni Kastély egyedülálló kereteket adó termeiben rendezte meg nyáron a Marazzi-team támogatását célzó rendezvényt.

TECHNOTIME SIKEREK...SVÁJC EGYIK LEGKOMOLYABB TOURBILLONJA

A független cégként működő Technotime szerkezetgyár óriási sikert könyvelhetett el, hiszen a második ízben megrendezett \"Chronométrie International Timing Competition”  rendezvényen a TT791.50 jelzésű, kézi felhúzós szerkezete a  „Tourbillon” kategóriában  harmadik helyen végzett.

Médiaajánlat

   Karóra Katalógus     Karóra Katalógus web     Luxury Report magazin

Impresszum

Karóra Katalógus
www.karorakatalogus.hu
Luxury Report Magazin Kiadó és üzemeltető: Luxury Report Kft.
1223 Budapest, Terv. u. 36.
+36-1-362-5675 Cégvezető:
Marton Andrea
Koczka István Marketing igazgató:
Halmy Gergely
+36-20-458-9978 Kapcsolat:
info@karorakatalogus.hu
halmy.gergely@luxuryreport.hu


Bell & RossA TECHNO-ÁRNYALATOK KIDOMBORÍTJÁK AZ URBÁNUS KARAKTERT

A C2 - a nemrég bemutatott Concord kollekció, amely tökéletesen megtestesíti a márka felismerhető genetikai ujjlenyomatát – most két újabb nemesacél modellel jelenik meg a piacon. 

REGULATOR TOURBILLON DB25T

A De Bethune cég Regulator Tourbillon modellje egyedülálló órásművészeti teljesítmény, nem is karóra, sokkal inkább egy képzőművészeti alkotás.
A klasszikus óraépítészet előtt tisztelgő cég ennél a modellnél sikeresen egyesítette a klasszikus értékeket a kortárs órásművészet stílusjegyeivel.


MB&F - HOROLOGICAL MACHINE NO.2 SV FINAL EDITION

A 2008-as év igen nagy jelentőségű volt az órák világában. Egy kicsi és fiatal cég ekkor mutatta be ugyanis azt a karórát, amely az Haute Horlogerie világát földrengésként rázta meg.

POWER INSIDE UNLIMITED

Antoine Preziuso mestertől már megszokhattuk, hogy mindig meghökkentő újdonságokkal kényezteti el az órarajongó nagyközönséget. A Meteorit Tourbillon, a Stardust Tourbillon, a 3Voluzion, csak hogy néhány ikont említsünk a genfi órásmester kollekciójából.

SZÍNROBBANÁS: BEMUTATKOZOTT AZ ULYSSE NARDIN CLASSICO DRAGON

A manufaktúra az új Ulysse Nardin Classico Enamel Champlevé Dragon modellel a zománcművészet előtt rója le tiszteletét – ezúttal a sárkány, a siker és a jólét jelképének alkalmazásával. 

A LANGE KÜLÖNLEGES ÓRÁT ALKOTOTT A GYERMEKEK MEGSEGÍTÉSÉRE

Az idei szingapúri  „Kidz Horizon Charity Ball“ alkalmából az  A. Lange & Söhne páratlanul egyedülálló modellt készített: egy fehérarany Lange Zeitwerk karórát szürke számlappal.
Az aukcióra 2011. augusztus 27-én került sor a szingapúri Ritz Carlton szállodában a „Kidz Horizon Appeal“ javára megrendezett álarcos bálon.


ÓRABÖRZE - HOTEL BENCZÚR

ÓRABÖRZE! 2011.11.06. 10-15 óráig
Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr utca 35.) Adás-vétel, csere, ingyenes értékbecslés, szaktanácsadás. Kiállítók jelentkezését is várom!


Érdeklődés: Varga Péter +36-20-506-7700
                  www.orabazar.hu  


A weblap elindítása

Elindul a www.karorakatalogus.hu weblapunk!

VINTAGE 1945 JACKPOT TOURBILLON

A Vintage 1945 Jackpot Tourbillon nem egyszerűen csak egy karóróra: a modell megszokott konvenciók sokaságától vesz búcsút. Ki gondolta volna például, hogy a legnemesebb órásmesteri komplikáció pontosságát össze lehet kapcsolni egy szerencsejátékkal?

GREUBEL FORSEY 30 SECRET

A 2004-es évben két nyughatatlan órásmester, Robert Greubel és Stephen Forsey a bázeli órakiállításon olyan tourbillon koncepcióval jelentkezett, amelyet még a szakma képviselői is megrökönyödéssel fogadtak.

A.-L. BREGUET. AZ ÓRÁSMŰVÉSZET MEGHÓDÍTJA A VILÁGOT

2011.10.06-2012.01.08.
Vándorkiállítás a zürichi „Landesmuseum“-ban A Château du Prangins és a párizsi Louvre után a zürichi Landesmuseum mutatja be egyedülálló retrospektívból Abraham–Louis Breguet (1747–1823) órásművészetét.


A.-L. BREGUET. AZ ÓRÁSMŰVÉSZET MEGHÓDÍTJA A VILÁGOT

2011.10.06-2012.01.08.
Vándorkiállítás a zürichi „Landesmuseum“-ban A Château du Prangins és a párizsi Louvre után a zürichi Landesmuseum mutatja be egyedülálló retrospektívból Abraham–Louis Breguet (1747–1823) órásművészetét. Az «A.–L. Breguet. Die Uhrmacherkunst erobert die Welt» címmel futó kiállítás október 6-án nyit és jövő év január 8-ig tekinthető meg a svájci városban.


BenzingerPIERRE DEROCHE ÚJDONSÁGOK, AVAGY KARÓRÁK MŰÉRTŐKNEK

Amikor Pierre Dubois elhatározta, hogy megvalósítja régi álmát és a semmiből felépít egy óramárkát, már lehetett tudni, hogy az órakészítés története egy csodálatos új fejezettel fog bővülni.

IDŐMÉRŐ GOLFOZÓKNAK

Már korábban is voltak kísérletek néhány óragyár részéről arra, hogy a golfozók jelentős és tehetős táborát megcélozza. Az idei év nagy meglepetése egy fiatal, feltörekvő cég karórája, amely valóban hasznos kiegészítője lehet a golfozók felszerelésének.

A LANGE KÜLÖNLEGES ÓRÁT ALKOTOTT A GYERMEKEK MEGSEGÍTÉSÉRE

Az idei szingapúri  „Kidz Horizon Charity Ball“ alkalmából az  A. Lange & Söhne páratlanul egyedülálló modellt készített: egy fehérarany Lange Zeitwerk karórát szürke számlappal.

ONLY WATCH 2011 - JÓTÉKONYSÁGI LUXUSÓRA AUKCIÓ

2011. szeptember 23-án a monacói hercegség lesz a helyszíne a világhírű ONLY WATCH jótékonysági árverésnek. II. Albert herceg fővédnöksége mellett a vezető aukciósház, az Antiquorum szervezésében 40 egyedülálló időmérő kerül kalapács alá. Az Hermitage szállodában délután 4 órakor kezdődő árverésen a luxusórák nemzetközi ínyencei személyesen, telefonon vagy akár online tehetnek árajánlatot.  Az aukció teljes bevételét a Duchenne-féle izomsorvadás kutatásának támogatására fordítják.


PHAROS 18 KARÁTOS VÖRÖSARANY

Jochen Benzinger valamennyi szerkezetében és egyedi időmérőjében megtalálható a ritka, történelmi jelentőségű kézműves művészet, a gilosálás.

BREGUET - ONLY WATCH 2011

Szeptember 23-án Monacóban megrendezésre kerülő, a Duchenne-féle izomsorvadás kutatásának támogatására szervezett Only Watch jótékonysági árverésre a legendás Breguet órakészítő cég egy nagyon különleges modellel készült.


Antiquorum Auctioneers Presents

 

ONLY WATCH 2011 - JÓTÉKONYSÁGI LUXUSÓRA AUKCIÓ

2011. szeptember 23-án a monacói hercegség lesz a helyszíne a világhírű ONLY WATCH jótékonysági árverésnek. II. Albert herceg fővédnöksége mellett a vezető aukciósház, az Antiquorum szervezésében 40 egyedülálló időmérő kerül kalapács alá. Az Hermitage szállodában délután 4 órakor kezdődő árverésen a luxusórák nemzetközi ínyencei személyesen, telefonon vagy akár online tehetnek árajánlatot.  Az aukció teljes bevételét a Duchenne-féle izomsorvadás kutatásának támogatására fordítják.

GIRARD-PERREGAUX MÚZEUM

Az 1918-ban, Charles Nuding tervei alapján épült Villa Marguerite 1999 óta múzeumként ad otthont a Girard-Perregaux gyűjteménynek. Az impozáns épület egy hatalmas parkban, a Girard Perregaux központja és a gyártás közvetlen közelében fekszik La Chaux de Fonds-ban.

ULYSSE NARDIN: SAFARI PERCÜTÉSULYSSE NARDIN: MOONSTRUCKCORUM: 30 ÉVES A GOLDEN BRIDGEPARMIGIANI: HAUTE HORLOGERIE II.GRAHAM: HIVATALOS IDŐMÉRŐ PARTNERE A MERCEDES GP PETRONAS FORMA-1 CSAPATÁNAKGRAHAM: HIVATALOS IDŐMÉRŐ PARTNER A TT ISLE OF MAN MOTORSPORTVERSENYENGRAHAM: HIVATALOS IDŐMÉRŐ AZ RBS 6 NATIONS RÖGBIBAJNOKSÁGONPARMIGIANI: HAUTE HORLOGERIEULYSSE NARDIN: ÓRAKÉSZÍTŐ MESTEREK MUNKA KÖZBENULYSSE NARDIN: MASTERPICE KOLLEKCIÓULYSSE NARDIN: MÚLT ÉS JELENCORUM: A MÚLT FELTÁRÁSACORUM: GOLDEN BRIDGECORUM: GRAND PRIXCORUM: MANUFAKTÚRAHUBLOT: MORGANHUBLOT: POLOHUBLOT: MANUFAKTÚRA + MANCHESTERHUBLOT: 3DGIRARD PERREGAUX: MANUFAKTÚRAAUDEMARS PIGUET: MANUFAKTÚRAAUDEMARS PIGUET: ASSEMBLYE-KIADVÁNYOK


Girard-Perregaux Katalógus

Catorex Esprit 1858 katalógus

Catorex Esprit 1858 katalógus


VIDEÓK, FILMEK

   Hublot
    King Power Tourbillon GMT
   Hublot
    Tutti Frutti Apple
   Audemars Piguet
    Assembly
   Audemars Piguet
    Manufaktúra
   Girard-Perregaux
    Manufaktúra
   Hublot
   3D
   Hublot
    Manufaktúra + Manchester
   Hublot
    Polo
   Hublot
    Morgan
   Corum
    Manufaktúra
   Corum
    Grand Prix
   Corum
    Golden Bridge
   Corum
    A múlt feltárása
   Ulysse Nardin
    Múlt és jelen
   Ulysse Nardin
    Masterpice kollekció
   Ulysse Nardin
    Órakészítő mesterek
    munka közben
   Parmigiani
    Haute Horlogerie    Graham
    Hívatalos időmérő
    az RBS 6 Nations
    rögbibajnokságon
     Graham
    Hívatalos időmérő partner
    a TT Isle of Man motor-
    versenyen
   Graham
    Hívatalos időmérő partnere
    a Mercedes GP Petronas
    Forma-1 csapatának
   Parmigiani
    Haute Horlogerie II.
   Corum
    30 éves a Golden Bridge
   Ulysse Nardin
    Moonstruck
   Ulysse Nardin
    Safari percütés
   Benzinger
   Pharos vörösarany   Bell & Ross
  BR01-92   Urwerk
  UR-110


KARÓRA KATALÓGUS

A Németországban piacvezető Heel kiadó ArmbandUhren Katalog licenckiadása 2004 óta olvasható magyar nyelven, 2008 óta a Luxury Report Kiadó gondozásában. Az egyetlen magyar nyelvű szakmai órakatalógus, mely ilyen részletes betekintést enged a nemzetközi órapiacra, és amely lehetőséget ad arra, hogy az óragyártó céget megismerve, a műszaki paramétereket és árakat összehasonlítva segítsen abban, hogy mindenki megtalálja benne a számára leginkább tetsző karórát.

GIRARD-PERREGAUX KATALÓGUS


Girard-Perregaux Katalógus


Videótár és képtárHUBLOT BIG BANG

Referenciaszám: 301.SB. 131.RX
Szerkezet: Caliber HUB 44
Funkciók: stopper, dátum
Külső: karbon számlap, tok átmérő: 44 mm, 100 méterig vízálló
Anyag: kerámia lünetta, acéltok
Szíj: kaucsuk, zsanérzárral További információk a 06-1-318-2156 telefonszámon, vagy a service@barakadiamond.hu e-mail címen


GERALD GENTA ARENA BIRETRO

Szerkezet: automata GG 7723 / 7724
Funkciók: 18 karátos aranyrotor, ugróóra, retrográd percmutató, retrográd dátummutató 6 óránál
Külső: kerek, érme szélű tok, méret: 45 mm, Gerald Genta csavaros korona, tükröződésmentes zafírüveg, üveg hátlap, 100 méterig vízálló
Anyag: tantulum lünetta és titánium tok
Szíj: kaucsuk, Gerald Genta logóval ellátott zsanérzárral      


PARMIGIANI PERSHING 005 KRONOGRÁF

Szerkezet: PF334
Funkciók: óra, perc, kismásodperc 3 óránál, dátumkijelző, ¼ másodperces kronográf (nagy másodpercek, 30 perc számláló, 12 óra számláló)
Külső: kerek tok: 45 mm, vastagság: 14,2 mm, anyaga: acél, polírozott, 200 méterig vízálló, kaucsuk nyomógombok, egy irányban forgatható lünetta, tükröződésmentes zafírüveg, hátlapon Pershing hajó vésete, egyéni számozás a tok hátoldalán


CATOREX ESPRIT 1858

Catorex Esprit 1858 katalógus

CATOREX - ZSEBBŐL A CSUKLÓRAA Catorex nagy hagyományokkal rendelkező márka. Sikertörténete a XIX. században Georges Ignace Cattinnal kezdődött, aki 1785-ben született. Egyetlen fia, Constant Cattin (*1818) apjához hasonlóan a mezőgazdálkodás mellett kitanulta az órásmesterséget, és 1858-ban megalapította a Cattin céget.


LOUIS MOINET KÉT MODELLJE RED DOT DESIGN AWARD DÍJAT NYERT

A 2011-es Red Dot Design Award nevű megmérettetésen a Louis Moinet órakészítő cég kimagasló sikereket ért el. A Tempograph és a Jules Verne modellek elnyerték a minőségi formatervezésért járó rangos nemzetközi elismerést, a Red Dot Design Award díjat.

AZ ANGOL ÓRAKÉSZÍTÉS LEGSZEBB HAGYOMÁNYAI

Arnold & Son, a legendás angol órakészítő mester nevét viselő cég az idei bázeli kiállításon két újdonsággal kápráztatta el az órarajongó közönséget.

EGYEDI MŰTÁRGYAK KLASSZIKUS MEGOLDÁSOKKAL

A luxusórák világában a deLaCour különleges és egyedülálló manufaktúra.  Komplikált, kifinomult és személyre szabott szerkezetei egyedivé teszik a kollekciót, különösen az avantgárd iránt rajongó óragyűjtők kiemelt figyelmét élvezik. Genfben elhelyezkedő központjával, amelyet a világ legexkluzívabb üzletei vesznek körül, a deLaCour folyamatos nemzetközi jelenlétet alakított ki.


PARMIGIANI BUGATTI SUPER SPORT - A VILÁG LEGGYORSABB ÓRÁJA

Az új Bugatti Super Sport karóra a Parmigiani legújabb összetéveszthetetlen kreációja. Pierre-Henri Raphanel, a Bugatti tesztpilótája csuklóján bátran szembenéz a kihívással, hogy óránként 431 km-es csúcssebességnél kitapasztalja az idő határait, és legendaként vonuljon be a történelembe.

MICHAEL SCHUMACHER AZ AUDEMARS PIGUET ÚJ NAGYKÖVETE

2010 novemberében Düsseldorfban egy egykori teherpályaudvar, a Meilenwerk kulisszája előtt Philippe Merk, az Audermars Piguet CEO-ja hivatalosan az AP-család új tagjaként köszöntötte Michael Schumachert, aki a márka új nagykövete. Schumacher hét világbajnoki címével, melyekkel már életében legendává vált, a Formula-1-ben abszolút rekordtartó.

ROGER DUBUIS EASYDIVER KOLLEKCIÓ

Roger Dubuis az órásművészet csúcsaira törekvéseként az EasyDiver kollekció hat új sportmodelljét mutatta be komoly belső értékekkel. Valamennyi modellben genfi pecsétet viselő szerkezet ketyeg. Ezt a tanúsítványt nem sok órának ítélik oda, mert gyártásukhoz olyan követelményeket kell teljesíteni, melyek csak a legmagasabb fokú kézművességgel teljesíthetők.

CHRONOSWISS – SAUTERELLE, A SZÖCSKELELKŰ SZÉPSÉG

A 2008-as Baselworld kiállításon elhangzott, nagy feltűnést keltő bejelentés után, hogy a Chronoswiss két éven belül saját szerkezettel fog jelentkezni, Gerd-Rüdiger Lang már 2009-ben beváltotta ígéretét: a márka a legjobb úton van afelé, hogy manufaktúrává nője ki magát. A Chronoswiss a Sauterelle-lel megalkotta első modelljét saját fejlesztésű manufaktúra kaliberrel – Made in Germany. A Chronoswiss ezzel világos különbséget tesz az eddigi történelmi manufaktúra kaliberek és a Sauterelle között, amely teljesen új fejlesztésként az első fokozatot jelenti a manufaktúra felé vezető úton.


DEWITT TWENTY-8-EIGHT

A DeWitt új Twenty-8-Eight kollekciójának bemutatása ihletet
adó evolúciója a márkának, hiszen harmonikus módon ötvöz egy klasszikus stílust, rendkívül purista vonalvezetést és mintát a félreérthetetlenül felismerhető jegyekkel: a tok peremén található császári oszlopokkal.


DEWITT TOURBILLON

A DeWitt órásmestereinek tényleg sikerült: megalkották az első teljesen kézzel készített tourbillonszerkezetet. Ez fontos lépés a jövőbe vezető úton és mérföldkő a márka történetében.

CARL F. BUCHERER: A TRADÍCIÓ ÉS AZ INNOVÁCIÓ KOMBINÁCIÓJA

A több mint 90 éve független svájci óramárka gazdag tradíciókból táplálkozik. A prémiumszegmensen belül hamar ismertté vált innovatív megoldásaival, kiváló minőségével, egyedi megjelenésével, hasznos kiegészítő funkcióival.

HUBLOT TÁMOGATJA AZ USAIN BOLT ALAPÍTVÁNYT

Usain Bolt, a világ leggyorsabb embereként ismert sprinter karitatív eseményen vett részt július 6-án Nyon-ban, ahol 10 gyermekkel futott együtt.

MEGNYÍLT AZ ELWIN ÚJ GYÁRTÓÜZEME

Moutier-ben, 2010. június 25-én, pénteken nyitották meg az ELWIN új gyártóüzemét, amely 50 gép befogadására képes, így a cég meg tud felelni a növekvő termelési igényeknek.

PARMIGIANI - BUGATTI ATALANTE FLYBACK KRONOGRÁF

A Bugatti és Parmigiani két legfontosabb jellemzője, és egyben összekötő kapocs a két cég között, a művészi kidolgozottság és a technikai teljesítmény.

HUBLOT \"KING POWER\"

1810-ben Dolores lakói, Miguel Hidalgo y Castillo atya vezetésével hangot emeltek a spanyol elnyomással szemben. A vidék lakóit harangokkal hívták segítségül. Katonai képzettség nélkül, kaszákkal és más használati tárgyakat fegyverré alakítva fordultak elnyomóik ellen.

HUBLOT A FIFA HIVATALOS IDŐMÉRŐJE

Az Hublot történelmének egyik legnagyobb presztízst jelentő partneri szerződését írta alá, amikor a FIFA-val megállapodott abban, hogy a 2010-es és a 2014-es világbajnokságon az Hublot lesz a hivatalos időmérő és a hivatalos óramárka.

FILOZÓFIA ÉS ÉLETMŰVÉSZET

2008-ban a svájci Zino Davidoff cég kiadta a jelszót: tettekre fel! A nagyra törő vállalkozás középpontjában a kreatív kihívások felvállalása, új piacok meghódítása és új partnerek megnyerése áll.

PARMIGIANI TONDA HÉMISPHÈRES

2010. évi nyári kollekció. A Tonda kollekció összetéveszthetetlen modellje, a Hémisphères a távoli horizontok varázsát és végtelenségét juttatja eszünkbe új, kék, ezüstösen csillogó számlapjával.

JAERMANN & STÜBI SEVE BALLESTEROS

A Jaermann & Stübi újabb korszakalkotó ötlettel írta be magát az órák történetébe, amikor Seve Ballesteros azon golfütőiből, amelyekkel a sztár kiemelkedő pályafutásának utolsó úgynevezett major tornáját megnyerte, időmérőket alkotott.

JAERMANN & STÜBI A ST ANDREWS LINKS GOLFPÁLYA HIVATALOS IDŐMÉRŐJE

Jaermann & Stübi lett a golf őshazájának (home of golf) tartott St Andrews Links golfpálya hivatalos időmérője, és ebből az alkalomból egy limitált különkiadású karórát is készített. A St Andrews Links legrégebbi, Old Course pályáján 2010-ben is megrendezték a golfsport legnevesebb versenyét, a jubileumi 150. British Opent.

AZ ULYSSE NARDIN EGY SOR TECHNOLÓGIAI ÁTTÖRÉST VISZ VÉGHEZ AZ ÚJ FREAK DIAVOLO MODELLEL

Az ikonként becsült Freak továbbfejlesztéseként – amely az Haute Horlogerie világában már forradalmat jelentett – a Freak Diavolo elődje nyomdokaiba lép, és a technológia, az anyag és az építési mód terén innovatív újdonságokkal lepi meg az órák barátait.

PARMIGIANI TONDA 1950 - A LEGNAGYOBB FINOMSÁG MANIFESZTUMA

Mind esztétikai megjelenésében, egyszerűen elegáns formatervezésével, mind különösen finom profilja által meghatározott formájával az új Tonda 1950 a legmagasabb igényeket is kielégíti a kényelem és az idő leolvashatósága tekintetében – mondhatnánk egyfajta visszatérés a klasszikus gyökerekhez.

FLYBACK KRONOGRÁF TELJES NAPTÁRRAL ÉS HOLDFÁZISSAL

A Fifty Fathoms-kollekció a Blancpain legmerészebb sportóráinak bölcsője. A Le Brassus-i manufaktúra 2010-ben kibővítette sportos kreációinak palettáját azzal, hogy ennek a modellcsaládnak a flyback kronográfjába integrálta holdfázissal a teljes naptárt. Ezt az időmérőt egy oszlopos kerék vezérli, amivel a sportversenyek rajongóinak hagyományosan a kedvence.

KARÓRA KATALÓGUS 2011

Az órásipar még soha nem szembesült a korszerű technológiák és anyagok ilyen gazdag választékával, az óragyártók azonban még soha nem voltak ilyen távol attól, hogy közös elképzelésük legyen az óra jövőjéről.KARÓRA KATALÓGUS 2010KARÓRA KATALÓGUS 2009KARÓRA KATALÓGUS 2008KARÓRA KATALÓGUS 2007KARÓRA KATALÓGUS 2006

 

KARÓRA KATALÓGUS 2005KARÓRA KATALÓGUS 2004Ulysse NardinAudemars Piguet

 

Hublot

 

Hublot

 

ROYAL OAK OFFSHORE GRAND PRIX KOLLEKCIÓ

A Royal Oak Offshore Grand Prix kollekció az autógyártás és az órásmesterség szimbiózisának jelképe: mindkettőt a szép formatervezés iránti szenvedély, a csúcsteljesítményre való törekvés jellemzi.  

© 2011. Karórakatalógus - Luxury Report Kft.